Pernille Bagner Carlsen, kranio sakral terapeut, blivbehandlet.nu .

Mere end 20 års erfaring med kranio-sakral terapi

Om Pernille

Min interesse for kranio-sakral terapi tog sin begyndelse under min første graviditet i 1999, hvor jeg var ramt af svær bækkenløsning. Her hjalp kranio-sakral terapi mig utrolig meget, og var med til at jeg kom godt igennem mine graviditeter.

Lang række af kranio-sakral terapeutiske kurser

Det var derfor naturligt for mig, i 2002 at tilmelde mig kranio-sakral terapi kursus nr. 1, der blev det første i en lang række af kranio-sakral terapeutiske kurser. Jeg har siden løbende taget kurser indenfor kranio-sakral terapi, ved Stanley Rosenberg, Trine Rosenberg og Zonecollege.

Derudover har jeg forskellige andre kurser,

  • Øre-akupunktur
  • Manuel muskelkæde teknikker
  • Neurodynamic
  • Reiki healing.

Fascineret af, effekten af kraftfuldt kranio-sakral terapi

Jeg bliver stadig overrasket og fascineret af, hvor effektfuld og kraftfuldt kranio-sakral terapi er. Det overrasker de fleste, at så lette berøringer kan have så dyb en effekt. Den blide kranio-sakral terapeutiske berøring, kan gå bagom kroppens forsvarsmekanismer og opløse spændinger

Omsorg og kærlighed til dig selv

Book en tid her

Ønsker du at give dig selv et boost af omsorg og selvforkælelse, er kranio sakral terapi perfekt til dette.

Kontakt mig:

Send din besked her på formuleren eller:

  • Book tid på +45 2857 9893
  • eller send en mail til pernillebagner@gmail.com
  • Afbud på SMS senest kl. 8.00 på behandlingsdagen.