Pernille Bagner Carlsen, kranio sakral terapeut, blivbehandlet.nu .

Mere end 20 års erfaring med kranio-sakral terapi

Om Pernille

Min interesse for kranio-sakral terapi tog sin begyndelse under min første graviditet i 1999, hvor jeg var ramt af svær bækkenløsning. Her hjalp kranio-sakral terapi mig utrolig meget, og var med til at jeg kom godt igennem mine graviditeter.

Lang række af kranio-sakral terapeutiske kurser

Det var derfor naturligt for mig, i 2002 at tilmelde mig kranio-sakral terapi kursus nr. 1, der blev det første i en lang række af kranio-sakral terapeutiske kurser. Jeg har siden løbende taget kurser indenfor kranio-sakral terapi, ved Stanley Rosenberg, Trine Rosenberg og Zonecollege.

Derudover har jeg forskellige andre kurser,

  • Øre-akupunktur
  • Manuel muskelkæde teknikker
  • Neurodynamic
  • Reiki healing.

Fascineret af, effekten af kraftfuldt kranio-sakral terapi

Jeg bliver stadig overrasket og fascineret af, hvor effektfuld og kraftfuldt kranio-sakral terapi er. Det overrasker de fleste, at så lette berøringer kan have så dyb en effekt. Den blide kranio-sakral terapeutiske berøring, kan gå bagom kroppens forsvarsmekanismer og opløse spændinger